Atölye İzmir@ Blog

Yurt Dışında Moda Tasarım Eğitimi

By 19 Mart 2019Mart 28th, 2019No Comments

Yurt dışında moda tasarımı okuyarak modanın tasarım, yaratım, üretim, yönetim vb. alanlarında yaratıcı çalışmalar yapmak istiyorsanız; yurt dışında Moda Tasarım bölümleri olan üniversiteleri araştırmaya başlayabilirsiniz.

İtalya, Fransa, İngiltere hangi ülke sorusuyla başlamak gerek? Ülkenizi seçtiyseniz eğitim kurumlarını araştırmaya başlayabilirsiniz.

Her yıl bahar aylarında Atölye İzmir’de Portfolyo sunum günleri düzenlediğimizde University for the Creative Arts’den atölyemizi ziyaret eden akademisyen hocalar  Grafik Tasarım Bölüm başkanı Marc Hudson ve Anna Zimakova kurumları hakkında bilgilerini bizlerle paylaşırlar, bu detayları sizlerle paylaşmak istiyorum;

University for the Creative Arts’da okumak için sizi Atölye İzmir’e bekliyoruz.

Kurumda farklı bölümlerde yer alıyor. Bizlerde Atölye İzmir olarak Academix Yurt dışı danışmanlık işbirliğiyle yürüttüğümüz başvuru sürecinde öğrencilerimizle başarılı portolyo tasarımları hazırlayarak kuruma kabul için akademisyenlerle görüşmelerini sağlıyoruz.

 

Oyun Tasarımı Bölümü

Mimarlık bölümü Dünyada ilk 10 da

Takı tasarımı bölümü

Moda ve tekstil tasarımı

Film ve televizyon bölümü BBC, Disney, Starwards yönetmeni eğitim veriyor.

Moda Yazarlığı

Music Sound design

Fotoğrafçılık bölümü dünyada ilk 3 te.

Summer school 3 haftalık. (18 yaş üzeri)

Kurum kabul şartları;

  • Portfolyo (atölye izmir ekibi tarafından hazırlanır)
  • Başvuru formu
  • Motivasyon mektubu
  • Transkript
  • Referans mektubu (2 tane ve referansı veren kişi tarafından e-mail olarak ya da posta yoluyla başvuruyla birlikte yollanmalıdır)
  • Dil skoru (IELTS 6.0 ve karşılığı bir dil skoru istenmektedir)
  • Pasaport

University for the Creative Arts’da okumak için Atölye İzmir’e uğrayarak, hayallerinizin gerçekleştiği bir eğitime başlayabilirsiniz.

 

 

Leave a Reply