Yurt dışında moda eğitimi almak isteyen öğrenciler için hazırlanan Yurt Dışı Moda Portfolyo Hazırlık Kursu, hedeflenen okulun başvuru kriterlerine uygun güçlü ve özgün bir portfolyo oluşturma sürecine odaklanır. Moda çizimi, konsept geliştirme, araştırma, koleksiyon oluşturma ve portfolyo sunumu gibi aşamalarda profesyonel destek alarak NABA, IFA Paris, Polimoda, Parsons ve diğer uluslararası moda okullarına başvuruya hazırlanabilirsiniz.
15+
Yıllık Deneyim
5
Farklı Okul İçin Hazırlık
Uluslararası Meslek Kurumu
Onaylı Sertifika
Bireysel
Özel Ders Programı
PROGRAMLAR
Okul Bazlı Portfolyo Hazırlık Programları
Her okulun kendi kriterleri var. Başvurduğunuz okula özel hazırlanmış programlarla doğru portfolyoyu oluşturun.
İTALYA
NABA Moda Portfolyo Hazırlık
210 Saat | 8 Ay | Bireysel
Milano’daki NABA’nın sanatsal ve konseptüel
portfolyo kriterlerine özel hazırlık programı.
750.000 ₺
Taksit imkânı mevcut
AMERİKA
Parsons Portfolyo Hazırlık
Bireysel Program | İstediğiniz Gün ve Saat
New York’taki Parsons’ın süreç odaklı
değerlendirme kriterlerine uygun hazırlık.
Bilgi için arayın
0541 850 81 37
FRANSA
IFA Paris Portfolyo Hazırlık
Bireysel Program | İstediğiniz Gün ve Saat
Paris ve İstanbul kampüslü IFA Paris için moda çizimi ve koleksiyon odaklı hazırlık.
Bilgi için arayın
0541 850 81 37
TÜRKİYE
İTÜ Suny Fashion Portfolyo Hazırlık
210 Saat | 8 Ay | Haftada 4 Gün
İTÜ ve SUNY ortak programının istediği standartlarda portfolyo hazırlık.
1.500.000 ₺
Taksit imkânı mevcut
YAKLAŞAN GRUPLAR
Kurs Takvimi — Güz 2026
MARANGONİ PORTFOLYO HAZIRLIK
6 Ekim 2026 — 30 Mayıs 2027
İstediğiniz Gün ve Saat
210 Saat / 750.000 ₺
NABA PORTFOLYO HAZIRLIK
6 Ekim 2026 — 30 Mayıs 2027
İstediğiniz Gün ve Saat
210 Saat / 750.000 ₺
İTÜ SUNY FASHION PORTFOLYO
6 Ekim 2026 — 30 Mayıs 2027
Haftada 4 Gün
210 Saat / 1.500.000 ₺
PARSONS VE IFA PARIS
İstediğiniz Gün ve Saat
Bireysel Program
Detaylar İçin Görüşme Yapılır
KİMLER KATILABİLİR?
Yurt dışı moda okuluna hazırlananlar için
Sanat geçmişiniz olsun veya olmasın, hedefiniz net bir okulsa doğru hazırlıkla portfolyonuzu güçlendirebiliriz.
Lise Öğrencileri
Üniversite öncesi yurt dışı moda okuluna yönelmek isteyen lise öğrencileri için erken başlangıçlı hazırlık programı.
Üniversite Öğrencileri
Mevcut bölümünden farklı bir alana, yurt dışında moda eğitimine geçmek isteyenler için portfolyo hazırlık desteği.
Sanat Geçmişi Olmayanlar
Hiç çizim deneyimi olmayan ama hedefi net olan öğrenciler için temelden başlayan, yoğunlaştırılmış hazırlık süreci.
SIK SORULAN SORULAR
Aklınızdaki soruları yanıtlayalım
Portfolyo hazırlığına başlamak için sanat geçmişi gerekiyor mu?
Hayır. Sanat lisesi veya güzel sanatlar geçmişi olmayan öğrenciler de yurt dışı okullara kabul alabiliyor. Bu durumda hazırlık süreci biraz daha yoğun planlanır.
Hangi okul için hazırlık yapıyorsunuz?
NABA, Parsons, IFA Paris ve İTÜ Suny Fashion için özel hazırlık programlarımız mevcut. Farklı bir okul hedefliyorsanız da bireysel değerlendirme yapıyoruz.
Portfolyo hazırlığı ne kadar sürer?
Mevcut seviyenize göre değişir. Hiç çizim deneyimi olmayan bir öğrenci için 6 ile 9 ay arası önerilir. Temel bilgisi olanlar için 4 ay yeterli olabilir.
Eğitim bireysel mi, grup halinde mi?
Portfolyo hazırlık programlarımız bireysel olarak yürütülür. Her öğrencinin hedef okulu ve seviyesi farklı olduğu için birebir eğitmen desteği veriyoruz.
Taksit imkânı var mı?
Evet. Tüm portfolyo hazırlık programlarında taksit seçeneği mevcuttur. Detaylı bilgi için bizi arayabilirsiniz.
Daha önce kaç öğrenciniz yurt dışına yerleşti?
Yıllardır NABA, Parsons, IFA Paris ve İTÜ Suny Fashion gibi okullara öğrenci yerleştiriyoruz. Başarılarımız sayfamızdan detaylı bilgi alabilirsiniz.
Kontenjanlar sınırlı.
Bugün başvur.
Danışmanlarımız programını seçmenden
diploma teslimine kadar yanında. İlk adımı at,
gerisini biz halledelim.